Simulátor plovoucích gumových kachniček je podle uživatelů Steamu jednou z nejlepších her všech dob
i Zdroj: turbolento games
Kuriozity Novinka Simulátor plovoucích gumových kachniček je podle uživatelů Steamu jednou z nejlepších her všech dob

Simulátor plovoucích gumových kachniček je podle uživatelů Steamu jednou z nejlepších her všech dob

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 12. 2022 16:30 1

V recenzi bizarního pokračování Goat Simulator jsme před pár dny zmiňovali, že bláznivým simulátorům v podstatě odzvonilo. Úplná pravda to ale není. Magazín PCGamer si totiž všiml toho, že mezi nejlépe hodnocenými hrami všech dob se na Steamu objevil Placid Plastic Duck Simulator.

Reklama

  • V Placid Plastic Duck Simulator sledujete gumové kachny, kterak si mírumilovně plavou
  • V červenci vydaný titul má na Steamu extrémně kladná hodnocení

Ten, jak už název napovídá, obsahuje plovoucí gumové kachničky. Oblíbený doplněk řady koupelen po celém světě můžete ve hře sledovat a… to je vlastně všechno. Placid Plastic Duck Simulator skutečně nabízí jen poklidné sledování různých umělohmotných kachen v různých prostředích.

Autoři samozřejmě hru jako takovou berou s velkou nadsázkou. Sami ji označují za “ultimátní high-tech simulaci gumové kachny” a titul má podle nich nabízet “nebezpečné množství relaxace” s “oddpočinkovou hudbou, fantastickou 3D grafikou a spoustou různých, veselých kačenek”. Cílem hry je “jen si tak plavat”.

Za příjemná dvě eura, tedy cenu jedné kávy, si můžete dopřát základní verzi hry, případně připlatit 86 centů a získat verzi s dalšími druhy kachniček.

Zajímavé je hlavně hodnocení. Z 4005 recenzí na Steamu je jen 59 záporných, a spousta humorných textů odkazuje na genialitu gumových kachen. Jediným problém jsou údajně vysoké hardwarové nároky, které dají zabrat i moderním herním sestavám.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama