Simulátor bezdomovce je v early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Simulátor bezdomovce je v early access

Simulátor bezdomovce je v early access

David Plecháček

David Plecháček

27. 7. 2017 09:03 7
Reklama

Málokdo si vzpomene na nějakou novinku, která u nás vyšla před rokem. Leda by byla tak ojedinělá a netradiční, že by vám utkvěla v paměti, tak jako nám. Simulátor bezdomovce z našich luhů a hájů je ale přesně ten typ projektu, na který si i po relativně dlouhé době vzpomenete. Hobo: Tough Life od studií T4J a Moravia Tales vstupuje konečně do předběžného přístupu na Steamu.

Do early access novinka vstoupila zhruba po dvou letech vývoje. Ačkoliv může znít námět komicky, ve skutečnosti se novinka zaměřuje na strasti lidí bez domova ve vší vážnosti. Hlavním cílem je totiž přežít. Musíte se potýkat se vším, co tento krutý život obnáší. Trápit vás bude hlad, nepřátelské okolí, nezájem lidí i nadcházející zima, která by mohla být vaše poslední.

Do nehostinného a nezáviděníhodného světa můžete nakouknout se svými přáteli i s cizími lidmi. Možná, že právě ostatní vám pomůžou zůstat při životě. Společně nebo na vlastní pěst můžete hledat jídlo, pití, budete muset žebrat a krást, zkrátka dělat cokoliv, abyste se dočkali dalšího rána. Hra má být obtížná. Přestože bude spíše nelineární, budete plnit i příběhové úkoly a posouvat se někam dál. „Chceme být také poutavými vypravěči. Předložíme jak příběhy inspirované těmi méně šťastnými reálnými osudy, tak také příběhy smyšlené a poněkud romantizované,” tvrdili vývojáři před rokem při vstupu na Greenlight.

Studio Perun Creative, které letos vzniklo spojením obou výše zmíněných týmů, zasadilo svou novinku do "upravené Prahy". V roli bezdomovce tak navštívíme metro, pražské Hlavní nádraží ("Praslav hlavní nádraží"), něco, co nápadně připomíná Průmyslový palác na Výstavišti, ale také lokace, které na první pohled k Praze nepatří. Však se podívejte sami na trailer, který oznamuje vstup do předběžného přístupu. Za 16 eur, tedy cca 400 korun, si navíc tyto místa můžete projít i vy. Koupit si novinku můžete přímo na Steamu pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama