Shenmue 3 se chlubí pokrokem ve vývoji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shenmue 3 se chlubí pokrokem ve vývoji

Shenmue 3 se chlubí pokrokem ve vývoji

David Plecháček

David Plecháček

2. 11. 2015 11:20 3
Reklama

Ju Suzuki a jeho studio Ys Net na oficiální kickstarterové stránce Shenmue 3 představují, jaký pokrok udělala hra za tři měsíce ve vývoji. Příběh a celkové zasazení jsou již vymyšlené, a to je přesně ten správný čas začít dávat věci hezky do kupy.

První na řadu přichází testování map - je důležité zjistit, zda nejsou některé oblasti příliš malé, nebo naopak až moc rozsáhlé. Vývojáři nám nastiňují, proč je i taková činnost důležitá: „Například můžeme zjistit, že venkovní oblast bude příliš velká a prázdná. V té chvíli se nabízí zmenšit jí o 20 procent, zároveň v ní počet lidí zvedneme z 10 na 16, a tím docílíme ucelenosti a správné hustoty takového prostředí.“

Aby studio dostálo svých slov, dává nám k nahlédnutí několik screenshotů. Veškeré komponenty, ze kterých se skládají, jsou však stále ve fázi testování a je možné, že budou ještě následně upraveny.

K Shenmue 3 se váže ještě jedna zajímavá zpráva z minulého týdne, o které jsme vás informovali. Společnost Sega, vydavatel, který stojí za prvními dvěma díly série, uvažuje, jak znovu vydat původní díly. Červnové odhalení trojky a následná kampaň na Kickstarteru byly provázeny takovou vlnou zájmu, kterou snad nikdo nemohl očekávat. Na ní se chce svézt i Sega, a tak přemýšlí, jak zpeněžit svůj poklad ještě jednou. „Myslím si, že ten rozruch kolem Shenmue 3 ukazuje, že lidé prostě milují náš odkaz,“ uvedl marketingový ředitel evropské divize Sega Jon Rooke. „V následujících měsících chceme veřejnosti hlavně připomenout, proč si Segu tak zamilovali,“ dodal.

Vypadá to, že okolo Shenmue bude v následujících měsících ještě hodně živo.   

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama