Shadow Warrior 3 tančí v krátkém sestřihu gameplay záběrů. Autoři slibují brzké oznámení konkrétního termínu vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Shadow Warrior 3 Novinka Shadow Warrior 3 tančí v krátkém sestřihu gameplay záběrů. Autoři slibují brzké oznámení konkrétního termínu vydání

Shadow Warrior 3 tančí v krátkém sestřihu gameplay záběrů. Autoři slibují brzké oznámení konkrétního termínu vydání

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 1. 2022 14:34

Studio Flying Wild Hog v posledních měsících nabídlo hned několik ukázek z chystané rubačky Shadow Warrior 3, s určením konkrétního termínu vydání to ale stále trochu vázne. To by se snad v nejbližší době mohlo změnit.

Reklama

  • Shadow Warrior 3 se předvádí v krátkém sestřihu
  • Studio Flying Wild Hog přislíbilo, že brzy oznámí, kdy hra vyjde

Tvůrci se přihlásili o slovo na Twitteru, dali jasně najevo, že je letošní rok pro značku Shadow Warrior velmi důležitý. Zároveň přislíbili, že brzy dojde k oznámení konkrétního termínu vydání. Aby toho nebylo málo, vyšperkovali příspěvek kráťoučkým sestřihem gameplay záběrů. 

Hra byla posunuta už několikrát. Ještě v září autoři počítali s tím, že frenetickou akci stihnout odbavit do konce minulého roku, o měsíc později však následovala zpráva informující o malém zpoždění, studio si vzalo čas navíc, aby mohlo vychytat poslední mouchy. 

Teď ještě vybrat ten správný termín, aby se hra neutopila v záplavě dalších. Třeba únorové datum by se vyplatit nemuselo, na trh totiž míří neobvyklé množství titulů, například Grid Legends, Elden Ring, Horizon Forbidden West, Total War: Warhammer III, Dying Light 2 a další pozoruhodné kousky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama