Nejnovější hra od autorů Shadow Warriora se silně inspiruje sérii Borderlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejnovější hra od autorů Shadow Warriora se silně inspiruje sérii Borderlands

Nejnovější hra od autorů Shadow Warriora se silně inspiruje sérii Borderlands

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 7. 2021 13:00

Varšavské studio Flying Wild Hog, které se proslavilo pro akční sérii Shadow Warrior se rozhodlo oznámit svůj další titul. Po nedávném odhalení adventurního Trek to Yomi, které už od prvního pohledu podobá Ghost of Tsushima, přichází polské studio s další inspirací, tentokrát od Gearboxu. Jejich nejnovější Space Punks se totiž v řadě ohledů blíží sérii Borderlands.

Reklama

  • Vývojáři Shadow Warriora oznamují trailerem svou novou hru Space Punks
  • Titul nabídne mix hratelnosti mezi sériemi Borderlands a Diablo

Podobně jako v případě Borderlands, ani u Space Punks nelze zamluvit onu skutečnost, že jde o čistokrevného zástupce looter shooter stříleček. Aby však podobnost nebyla čistě povrchní, rozhodli se vývojáři přidat i komiksově laděnou grafiku a všudypřítomnou ulítlost, kterou si s Borderlands spojujeme. Hlavním rozlišovacím prvkem tak zůstává kamera, měnící perspektivu vlastních očí na svrchu viděné bojiště.

Vzájemnou podobnost titulů budeme moci otestovat už za pár dní. Vývojáři se totiž vedle představovacího videa vyslovili, že už 14. července hra vstoupí do předběžného přístupu, přičemž otevřenou betu máme očekávat v zimě a plnou verzi příští rok. Mimo PC by se tak mělo v posledním bodě stát na konzolích Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama