Seznamte se s Heavym, tentokrát naživo. Herec si zopakoval ikonickou roli
i Zdroj: Valve
Team Fortress 2 Novinka Seznamte se s Heavym, tentokrát naživo. Herec si zopakoval ikonickou roli

Seznamte se s Heavym, tentokrát naživo. Herec si zopakoval ikonickou roli

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

19. 9. 2023 13:02

Meet the Heavy je jeden z krátkých trailerů, které měly představit hratelné třídy v Team Fortress 2. Nyní si roli Heavyho znovu zahrál jeho dabér, Gary Schwartz. Objevil se v přetvořené verzi videa, kterou natočil YouTube tvůrce ShorK.

Reklama

  • Meet the Heavy je virální trailer pro jednu z postav v Team Fortress 2
  • YouTube tvůrce ShorK video přetvořil s původním dabérem postavy

Někteří lidé si myslí, že mě dokážou přechytračit. Možná, ale ještě jsem nenarazil na nikoho, kdo by přechytračil kulky,” sdílí svou životní filozofii Heavy z Team Fortress 2 ve virálním traileru. Video Meet the Heavy dostalo za necelých 15 let od zveřejnění 21 milionů zhlédnutí. V součtu se celé kolekci “Meet the” podařilo nasbírat 213 milionů zhlédnutí.

O nehynoucí popularitě trailerů a Team Fortress 2 samotného ale vypovídá i necelý týden staré video na YouTube kanálu ShorK, ve kterém se do role Heavyho navrátil jeho dabér, Gary Schwartz. Herec krom Heavyho v Team Fortress 2 nadaboval i postavu Demomana. Fanouškovské předělávce traileru se již za pár dní podařilo nasbírat přes milion zhlédnutí. 

Gary Schwartz je známý svou láskou k Team Fortress 2 a pravidelně se objevuje na fanouškovských setkáních. S dalšími dabéry postav ze hry také často spolupracuje na humorných videích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama