Série Syberia neřekla své poslední slovo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Syberia neřekla své poslední slovo

Série Syberia neřekla své poslední slovo

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 8. 2019 13:30 1
Reklama

Do začátku Gamescomu nám zbývá ještě pěkných pár hodin, tak proč si čekání nezpříjemnit oznámením pokračovatele populární adventurní série Syberia. Tato trojdílná sága poin-and-click adventur od studia Microïds se totiž na naše obrazovky znovu vrátí, přičemž tentokrát ponese podtitul The World Before.

Z textu uvedeného na stránkách Microïds plyne, že titul bude cílit jak na sérií nepolíbené fanoušky, tak i ostřílené veterány. Právě druhé zmíněné vývojaří potěší tím, že s novým dílem se navrací i postava mladé Kate Walker, a my tak znovu dostaneme příležitost nahlédnout do dalších z jejích mnoha dobrodružství.

Podle slov autorů bychom se tak měli vydat na cestu jak napříč samotnými kontinenty, tak i dramatickými událostmi 20. století. V textu dále upozorňují, že návrat zaznamená i pro sérii ikonické sněžné prostředí, jež se víceméně stalo spojovacím znakem všech předchozích dílů.

„Přejeme si fanouškům nabídnout příběh, který je zrovna tak mysteriózní a tajemný jako zažili v minulých dílech. Abychom tohoto cílu dosáhli, rozhodli jsme se přidat ještě více automatonů, rébusů i neobvyklých postav, které potkáte na své pouti. Už se nemůžu dočkat toho, až se s vámi budu moci podělit o další informace z vývoje,“ prohlásil o hře člen studia Microids, Benoit Sokal.

Na závěr je dobré poznamenat, že titul je ve vývoji již více jak 18 měsíců, z čehož by šlo usuzovat, že by nás od vydání nemuselo nutně dělit zase tolik času, jak by se na první pohled mohlo zdát. Zde se však dostáváme pouze do sféry odhadů, jelikož přesné či alespoň přibližné datum vydání, stejně jako cílové platformy, není dosud známo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama