Seriálový Assassin’s Creed od Netflixu změnil showrunnera. O natáčení se má starat tým v Londýně
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Seriálový Assassin’s Creed od Netflixu změnil showrunnera. O natáčení se má starat tým v Londýně

Seriálový Assassin’s Creed od Netflixu změnil showrunnera. O natáčení se má starat tým v Londýně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 1. 2023 09:03

Připravovaná seriálová adaptace série Assassin’s Creed od společnosti Netflix mění složení klíčového tvůrčího týmu. Magazínu Collider to v rozhovoru prohlásil samotný bývalý showrunner Jeb Stuart. Ten se o seriál staral původně, po přesunu produkce do Londýna byl ale od projektu odvelen.

Reklama

  • Showrunner Jeb Stuart už nepracuje na seriálu Assassin's Creed
  • Netflix zřejmě produkci přesunul z Los Angeles do Londýna

Stuart prorazil jako scenárista akčních filmů Smrtonosná past nebo Uprchlík. U Netflixu dostal na starost seriál Vikings: Valhalla, navazující na oceňované Vikingy. Právě k příležitosti blížící se druhé série si s ním promluvil Steven Weintraub z Collideru a mezi řečí se ho zeptal na Assassin’s Creed.

Dle Stuarta došlo ke změnám kvůli přesunutí většiny producentů z Los Angeles do Londýna. Britský tým byl prý “nucen převzít mojí (Stuartovu) vizi, místo toho, aby si mohli vytvořit vlastní”. Zkušený scenárista ale zároveň avizuje, že má v seriál plnou důvěru, tvůrce označil za fantastické a v konečném důsledku šlo o společné rozhodnutí obou stran.

Collider připomíná, že Ubisoft seriálové assassíny oznámil loni v září v rámci streamu Ubisoft Forward, kde zároveň představil všechny vyvíjené herní tituly. O seriálu nevíme téměř nic, v současnosti tedy ani to, kdo nově povede jeho tvorbu. Půjde o třetí hrané zpracování série po krátkometrážním Assassin's Creed Lineage a nepříliš oblíbeném velkofilmu Assassin's Creed s Michaleem Fassbenderem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama