Pro Assassin’s Creed Valhalla se zřejmě chystají brnění z Destiny a Monster Hunter
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed Valhalla Novinka Pro Assassin’s Creed Valhalla se zřejmě chystají brnění z Destiny a Monster Hunter

Pro Assassin’s Creed Valhalla se zřejmě chystají brnění z Destiny a Monster Hunter

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 12. 2022 14:25

Včera vyšla vůbec poslední zásadní aktualizace pro Assassin's Creed Valhalla. S podtitulem The Last Chapter přinesla uzavření příběhu Eivora a začala lákat na další pokračování Mirage. V datech je ale ukryto několik zatím neoznámených kostýmů v podobě crossoverů se sériemi Destiny a Monster Hunter.

Reklama

  • V datech Assassin's Creed Valhalla byly objeveny brnění z Destiny a Monster Hunter
  • Zřejmě jde o další chystané crossovery
  • Zatím není jasné kdy (nebo jestli vůbec) se do hry dostanou

Dataminer MAK Moderator konkrétně v databázi objevil varianty brnění ve stylu titánů Lord Shaxx a Saint-14 z Destiny. Ze světa Monster Hunter se do hry zřejmě chystá charismatické brnění z Odogarona. Sety se tak připojují k dříve odhaleným brněním inspirovaným Iron Manem a Thanosem ze světa Marvelu. Ani v tomto případě ale ještě nedošlo k oficiálnímu oznámení. Ubisoft si tak zřejmě stále schovává esa v rukávu pro další překvapení.

Nevydaná brnění si můžete prohlédnout v přiloženém videu. V každém případě nepůjde o první crossover série Assassin’s Creed s jinými značkami. Už u dílu Origins jsme se mohli projet na Chocobovi z Final Fantasy (zatímco se ve Final Fantasy XV hráči zapojili do questu inspirovaného assassíny).

Kdy se roztodivná nabídka brnění ve Valhalle objeví? Těžko říct. S jistotou víme jen to, že už nyní můžete příběh hry definitivně uzavřít a těšit se na Assassin’s Creed Mirage, vycházející někdy během příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama