Seriál Resident Evil se ukazuje v prvním traileru, fanoušci kritizují příběh
i Zdroj: Netflix
Novinka Seriál Resident Evil se ukazuje v prvním traileru, fanoušci kritizují příběh

Seriál Resident Evil se ukazuje v prvním traileru, fanoušci kritizují příběh

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 6. 2022 10:30

Za měsíc a pár dní se na naše obrazovky dostane nový seriál Resident Evil. Pod produkcí Netflixu se tvoří už několik let, přičemž snímek se má inspirovat i herní sérií. Streamovací platforma se nyní konečně rozhoupala a poskytla nám první trailer.

Reklama

  • Seriál Resident Evil od Netflixu se ukazuje v prvním traileru
  • Fanoušci nešetří kritikou, video má negativní hodnocení
  • Příběh se prý stáčí k mainstreamu, nikoliv ke své předloze

Ten ukazuje, že se v seriálu sice setkáme s Umbrella Corporation ze hry, samotný příběh a princip je ale mířený spíše na mainstream. Po světě se tedy šíří virus, který dělá z lidí i zvířat monstra. K tomu se občas objeví i různé mutace, z nichž vznikají ještě větší a nebezpečnější stvůry. Trailer akcí rozhodně nešetří a ani CGI nevypadá k zahození.

Minimálně podle fanoušků se ale seriál neubral dobrým směrem. Na YouTube má video nekompromisní poměr palců nahoru a dolu 7 tisíc vůči 18 tisícům. V komentářích se to pak hemží i zdůvodněním – nejčastěji se komentující zmiňují o tom, že příběh seriálu se převrátil na mainstreamové „zachránit celý svět“. Resident Evil ale nejčastěji pojednává o zamoření pouze určité oblasti a příběh je tak více intenzivní. Jak nakonec seriál dopadne se dozvíme 14. července, na kdy je naplánovaná premiéra.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama