Resident Evil Re:Verse dostal rating pro Stadii, že by konečně vyšel?
i Zdroj: Capcom
Resident Evil Re: Verse Novinka Resident Evil Re:Verse dostal rating pro Stadii, že by konečně vyšel?

Resident Evil Re:Verse dostal rating pro Stadii, že by konečně vyšel?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 5. 2022 10:07

Vydávání série Resident Evil se v posledních letech nese na dvojí kvalitativní úrovni. Zatímco znamenité hlavní singleplayerové přídavky nebo remaky hráče nadchly, Konami se pravidelně pokouší proniknout do světa multiplayerového střílení s příšernými spin-offy. Poslední z nich s podtitulem Re:Verse měl vyjít společně s osmičkou, doteď jsme se ho ale nedočkali. Objevují se ale náznaky, že by přece jen mohl být na cestě.

Reklama

  • Resident Evil Re:Verse dostal rating pro Stadii
  • Rok jsme o projektu neslyšeli

Survival střílení až pro šest hráčů mělo původně doprovázet v jednom balíčku povedený Resident Evil: Village z května loňského roku. Po ostře kritizovaných testovacích verzích hry bylo ale odloženo na červenec a nakonec až na letošek bez alespoň přibližného načasování. Po projektu se navíc od té doby prakticky slehla zem.

Až nyní si magazín Gematsu povšiml, že se hra dočkala ohodnocení přístupnosti věku na streamovací službě Google Stadia. Tedy téměř po roce od ohodnocení verzí pro PlayStation 4, Xbox One a PC.

To samozřejmě v praxi nemusí nic znamenat, jde ale o důkaz, že se vývoj alespoň někam posouvá. Vývojáři na oficiálním webu stále avizují, že hra byla odložena kvůli ladění zážitku.

Re:Verse se opět odkládá. Capcom hlásí vydání až v příštím roce
i Zdroj: Capcom

Re:Verse se opět odkládá. Capcom hlásí vydání až v příštím roce

Když Capcom představil Resident Evil: Village, plánoval do jednoho balíčku zabalit jak Village, tak další multiplayerový…

15. 7. 2021 19:25

S Re:Verse se Capcom snaží zvrátit nelichotivé renomé multiplayerových spin-offů série Resident Evil. V této souvislosti můžeme zmínit například příšernou střílečku Umbrella Corps nebo jen o něco méně špatný Resident Evil: Resistance, dodávaný s remakem trojky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama