Senua’s Saga: Hellblade II ještě není v plné produkci. Autoři nechtějí vývoj zbytečně uspěchat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Senua’s Saga: Hellblade II ještě není v plné produkci. Autoři nechtějí vývoj zbytečně uspěchat

Senua’s Saga: Hellblade II ještě není v plné produkci. Autoři nechtějí vývoj zbytečně uspěchat

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 6. 2021 12:20

Na E3 prezentaci pod taktovkou Microsoftu chybělo několik očekávaných titulů, mezi které patří také Senua’s Saga: Hellblade II. Autoři však dostali prostor v rámci doplňující show Xbox Games Showcase: Extended, kde o pokračování krátce pohovořili.

Reklama

  • Vývojáři naznačili, jak je na tom vývoj Senua’s Saga: Hellblade II 
  • Hra se ještě nepřeklopila do plné produkce, stále probíhá sběr materiálů
  • Autoři připravili krátký teaser

Kreativní ředitel Tameem Antoniades prozradil, že se vývojáři ještě nepřesunuli k plné produkci. Stále jsou v přípravné fázi, kdy si připravují potřebné materiály, probíhá tedy skenování lokací a zkoumání satelitních snímků Islandu, kde se dvojka bude odehrávat.

Velmi úzce také spolupracují s Epic Games, pokračování totiž stojí na technologii Unreal Engine 5. Nyní se soustředí například na tvorbu next-gen modelů postav. Autoři slibují brutální souboje, jimž musí předcházet tvrdý trénink představitelky hlavní postavy, který trvá již dva roky. Výcvikem si prošli také animátoři, patrně proto, aby následně mohli věrohodně ztvárnit bojové sekvence.

Přiložená ukázka obsahuje velmi působivý teaser. Antoniades naznačil, že Hellblade II vnímají jako velmi speciální projekt, jeho produkci tedy nechtějí uspěchat. Zdá se, že si na další šílenství v podání vikingské válečnice ještě nějaký čas počkáme. Hra míří na PC a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama