Sega plánuje další dvě filmová zpracování, půjde o Space Channel 5 a Comix Zone
i Zdroj: Sega
Novinka Sega plánuje další dvě filmová zpracování, půjde o Space Channel 5 a Comix Zone

Sega plánuje další dvě filmová zpracování, půjde o Space Channel 5 a Comix Zone

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 8. 2022 10:01

Sega zažila se svým filmovým Sonicem poměrně velký úspěch – a to i s druhým dílem. Společnost tak našla další recept, jak si alespoň trochu finančně přilepšit a není divu, že chce tento byznys ještě dále podpořit. Dle magazínu Hollywood Reporter se tak Sega spojuje s mediální firmou Picturestart, která má s produkcí dalších filmů pomoct.

Reklama

  • Sega dle Holywood Reporter oznámila další dvojici filmových zpracování svých her
  • Jde o tituly Space Channel 5 a Comix Zone

Herní vydavatel předem potvrdil, že filmového ztvárnění se dočká Space Channel 5 a Comix Zone. V prvním případě jde o scifi hru z roku 1999 – film ponese název Channel 5 a základu zápletka bude okolo hlavního hrdiny, jenž pracuje v restauraci rychlého občerstvení. Toho osloví hlavní hrdinka Ulala a společně půjdou bojovat proti mimozemšťanům skrze tancování.

Comix Zone vyšlo v roce 1995, přičemž jde o skákačku, kde byl hlavní hrdina trapen do vlastního komiksu – ten ale mohl různě ničit a tvořit třeba papírová letadla. Filmová adaptace opět převezme pouze část jména – ponese název Zone – přičemž i v něm bude tvůrce komiksů uvězněn ve svém komiksu. S produkcí pomůžou také tvůrci a producenti ze Segy, datum premiéry ale zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama