Sega oznámí na Tokyo Game Show nové RPG, svou přítomnost hlásí i Atlus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sega oznámí na Tokyo Game Show nové RPG, svou přítomnost hlásí i Atlus

Sega oznámí na Tokyo Game Show nové RPG, svou přítomnost hlásí i Atlus

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 9. 2021 09:50

Vydavatelství Sega se představí na letošním ročníku Tokyo Game show s příspěvkem do žánru RPG. Ačkoli prozatím není potvrzeno, zda půjde o pokračování jedné ze zavedených značek, nebo úplně nové IP, fanoušci věří, že by zde vydavatel mohl oznámit další díl ze série Sakura Wars.

Reklama

  • Sega na Tokyo Game Show 2021 ohlásí nové RPG, nejspíše ze série Sakura Wars
  • Svou přítomnost nabídne taktéž studio Atlus

Přenos připadají na 1. října obsáhne vedle představení neznámého RPG titulu i nástin připravovaného obsahu od studia Atlus, stojící za sériemi Persona a Shin Megami Tensei. 

Co se hlavního oznámení vydavatele týče, nejvíce indicií prozatím poukazuje na značku Sakura Wars, jejíž logo se na stránkách Tokyo Game Show objevilo již tento měsíc. Podobně jako u Persony by oznámení napovídalo i to, že se i série Sakura Wars těší letos oslavě 25. narozenin, díky čemuž nastává ideální příležitost na vydání kolekce nebo úplně nového dílu.

Méně pravděpodobné, byť stále možné vyústění nadcházejících událostí, je pak ohlášení pokračování ze série Persona. Této eventualitě by vedle oslav výročí nasvědčovalo i předešlé potvrzení studia Atlus ohledně vývoje šestého dílu a fakt, že v mezičase letošního září a podzimu příštího roku plánuje tým oznámit sedmici projektů, které se značkou přímo souvisí. Nejbližší z nich se svého oznámení přitom dočká již tento měsíc.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama