Šéf Xboxu chce ze Starfieldu udělat nejhranější titul od Todda Howarda
i Zdroj: Bethesda / Starfield press kit
Starfield Novinka Šéf Xboxu chce ze Starfieldu udělat nejhranější titul od Todda Howarda

Šéf Xboxu chce ze Starfieldu udělat nejhranější titul od Todda Howarda

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 2. 2022 08:48

Herní divize Microsoftu poslední dobou překonává důležité milníky. Obdivuhodná čísla generuje Game Pass, díky němu se pak daří i konkrétním titulům, jako příklad mohou posloužit série Forza Horizon, Halo a další. To samé se očekává od nově pořízených značek.

Reklama

  • Phil Spencer si pochvaluje úspěch her Halo Infinite, Forza Horizon 5 a Psychonauts 2
  • Očekává, že i Starfield přitáhne rekordní počet hráčů

Třeba taková Bethesda a její Starfield, s ním má Microsoft velké plány. Skutečnost potvrdil přímo Phil Spencer, kterého nedávno vyzpovídal Stephen Totilo pracující pro magazín Axios. Šéf Xboxu si pochvaloval úspěch Halo Infinite a Forza Horizon 5, také vyzdvihl Psychonauts 2.

Spencer očekává, že Starfield půjde podobnou cestou. “Jak zaručíme, že půjde o nejhranější počin Todda Howarda?” Přesně tuto otázku si údajně položil, když s Howardem probíral osud hvězdného RPG. A právě Game Pass přináší jednoduchou odpověď. “Halo Infinite a Forza Horizon 5 jsou nejhranější hry těchto sérií, protože jsme je dostali na mnohem více obrazovek než kdy dříve.”

S navýšením počtu hráčů samozřejmě počítá i v případě portfolia společnosti Activision Blizzard. Výslovně zmínil World of Warcraft, Call of Duty a Candy Crush, dle jeho plánů by se čísla měla zvýšit do pěti let. Nejdřív je ale potřeba dokončit akvizici. Spencer očekává, že by se tak mohlo stát v létě příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama