Starfield nejspíše nabídne limitované hodinky, jejich podoba unikla na internet
i Zdroj: Hrej.cz
Starfield Novinka Starfield nejspíše nabídne limitované hodinky, jejich podoba unikla na internet

Starfield nejspíše nabídne limitované hodinky, jejich podoba unikla na internet

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 1. 2022 14:19

Herní průmysl čeká v letošním roce opravdu obrovská várka velkých her. Pokud nedojde k další vlně odkladů, mělo by letos dojít také k vydání očekávaného vesmírného Starfield, na němž Bethesda pracuje už několik let. Dalším náznakem toho, že studio s letošním rokem počítá, jsou i uniklé obrázky limitované edice hodinek.

Reklama

  • Na internet se dostaly fotografie hodinek inspirovaných Starfieldem
  • Není jisté, zdali budou dostupné v rámci sběratelské edice, či samostatně

Ty se objevily na redditu, přičemž dle uživatele se jedná o chytré hodinky, jenž budou dodávány ke sběratelské edici hry. Musíme říct, že hodinky nevypadají vůbec špatně, respektive pro ně vývojáři vytvořili speciální interface, který bude nejspíše shodný s tím, který budeme používat i ve hře. Kromě fotek se na internetu objevil i manuál, jenž pochází od společnosti Wand Company – ta v minulosti vytvořila i reálného Pip-Boye.

Jejich existence tak byla téměř jistě potvrzena, zatím ale není známo, zdali hodinky dorazí skutečně v rámci sběratelské edice, nebo se budou prodávat samostatně. Jak už ukazují i obrázky či manuál, hodinky zvládnou ukazovat fázi měsíce, měřit tlak, vlhkost či teplotu, a to i změny v hodnotě setin stupňů celsia. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama