Sedm minut z Falloutu 4 je na PornHubu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sedm minut z Falloutu 4 je na PornHubu

Sedm minut z Falloutu 4 je na PornHubu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 8. 2015 10:31 20
Reklama

Bulvár alert! Bethesda minulý týden na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem prezentovala za zavřenými dveřmi sedm minut z nového Falloutu, které měly spatřit jen vybraní šťastlivci.

Někdo ovšem, jak už to tak bývá, inkognito pořídil šílenou nahrávku, která včera unikla na internet. Bethesda se jí podle očekávání poměrně úspěšně snaží mazat, seč jí síly stačí, ze všech obvyklých video portálů, které jí raději ochotně vychází vstříc. Pokud vám snad nahrávka také unikla a i přes šílenou kvalitu ji prostě musíte vidět, fanoušky napadlo poměrně kreativní řešení. Někdo totiž na nějaká autorská práva k videohře úplně klidně kašle a tím někým je portál pro dospělé PornHub.

Jak vypátralo Kotaku, pokud nemáte problém s tím, že se okolo Falloutu povalují nahotinky, můžete se užít video z technicky spolehlivého zdroje, který je zřejmě vůči právnímu oddělení vydavatele imunní. Stačí zadat do vyhledávače heslo "HIDDEN CAMERA SHOWS AUDIENCE TEASED BY BIG BUTT MAN IN TIGHTS LIVE". Že je o kuriózní nahrávku zájem, nejlépe dokládá skutečnost, že video už má na kontě 75 tisíc diváků. Záznam byste si zřejmě neměli pouštět v práci, ve škole nebo v dosahu vašich blízkých, aby si někdo náhodou nemyslel, že sledujete nějakou nemravnost. Beztak řada lidí stále věří tomu, že videohry jsou asi tak škodlivé jako pornografie. Konečně tak našly na internetu útočiště, kde jimi nikdo neopovrhuje… Amen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama