Season Pass pro The Callisto Protocol bude obsahovat další způsoby a animace úmrtí
i Zdroj: Striking Distance
The Callisto Protocol Novinka Season Pass pro The Callisto Protocol bude obsahovat další způsoby a animace úmrtí

Season Pass pro The Callisto Protocol bude obsahovat další způsoby a animace úmrtí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 11. 2022 12:58

V posledních dnech se očekávaný sci-fi horor The Callisto Protocol dostal pod palbu fanoušků kvůli nedorozumění týkajícího se obsahu season passu. Popisky v oficiální distribuci totiž naznačovaly, že se k celkem 13 propracovaným animacím smrti nedostanete bez vlastnictví prémiového obsahu. Studio ale situaci objasnilo.

Reklama

  • DLC pro The Callisto Protocol nabídnou nové smrti
  • Nejsou to ale animace vyškrtané z původní hry, jak se původně spekulovalo

Na zahraničních zpravodajských webech se totiž objevily zprávy dle kterých měly animace chybět v základní verzi hry. Ředitel vývoje a šéf studia Striking Distance Glen Schofield musel na sociálních sítích vysvětlit, že to neznamená, že by byly animace vyškrtány přímo ze hry. Půjde o bonusový obsah, na kterém dle jeho slov zatím studio ani nezačalo pořádně pracovat.

“Je to nový obsah, na kterém budeme pracovat příští rok. Fanoušci si žádali JEŠTĚ VÍCE smrtí, takže jsme z toho pro příští rok udělali prioritu,” specifikoval.

O šťavnaté násilí tedy ani s klasickou verzí hry rozhodně nepřijdete. Na druhou stranu se majitelé dražších edicí nebo předplatitelé season passu můžou těšit na postupné rozšiřování nabídky v rámci balíčků Contagion Bundle a Riot Bundle. Ostatně umírání je jeden z prvků, na který autoři dlouhodobě lákají. Magazín IGN připomíná, že kvůli míře brutality hra ani nezískala rating v Japonsku. Původně také ve hře měl být achievement za prožití všech smrtí, nakonec ho ale autoři odstranili. Nové animace se mimochodem týkají i nepřátel.

The Callisto Protocol vychází 2. prosince na PC a konzole Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama