Schovejte jointy, Snoop Dogg konečně dorazil na bojiště v Call of Duty: Warzone
i Zdroj: Activision / Call of Duty
Call of Duty: Warzone Novinka Schovejte jointy, Snoop Dogg konečně dorazil na bojiště v Call of Duty: Warzone

Schovejte jointy, Snoop Dogg konečně dorazil na bojiště v Call of Duty: Warzone

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 4. 2022 09:05

Soupisku hostujících vojáků v akčním hitu Call of Duty: Warzone rozšířil jeden ze zatím nejkurióznějších návštěvníků. Po bojištích se totiž ode dneška prohání známý hudebník a internetová persona Snoop Dogg. Svérázný rapper s velmi kladným vztahem k marihuaně postavě nadaboval několik hlášek a novinkou jsou i úsměvné zbraně.

Reklama

  • Snoop Dogg konečně vlétl do Call of Duty
  • Přináší bizarní zbraně i speciální doplňky

O tom, že se Snoop možná chystá do Call of Duty jsme informovali už v únoru, kdy se objevily první spekulace založené na dataminingu. Hudebník ale s autory udržuje blízký vztah už velmi dlouho, svůj hlas propůjčil pokračování Ghosts z roku 2014. Hratelná postava je tak další logickou evolucí tohoto partnerství. Virtuální Snoop má mimochodem i cosi jako kanonické příběhové pozadí. Dle popisu na webu operuje v rámci jednotky Task Force 420 a mezi jeho záliby patří K-Pop a kouření. 

Skin s sebou přináší i tři nové blueprinty pro zbraně střílející… trávovou zápalnou munici? Útočnou pušku West Coast Bling, samopal Tha Shiznit a odstřelovací pušku Bong Ripper. Dále jde třeba o emblém The Original Gangsta, motiv spreje High Art, intro Tactical Toke a MVP oslavu Hit This, Fam pro CoD: Vanguard i zakončovací úder Finishizzle Movizzle. S motivy typickými pro Snoop Dogga tedy autoři rozhodně nešetřili. 

Tabulka progressu stojí na vítězstvích, headshotech, zabitích od boku a klasických zabitích. K dispozici jsou další čtyři alternativní outfity a na levelu 20 čekají další speciální obleky včetně jednoho z fenomenálním názvem Tha Doggfather.

Není náhodou, že novinka přichází právě 20. dubna, v americkém systému data tedy 4/20. Balíček je dostupný za 2400 COD bodů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama