Scarlet Witch vedle kinosálů navštěvuje i Fortnite, doplňuje Doctora Strange
i Zdroj: Epic Games
Fortnite Novinka Scarlet Witch vedle kinosálů navštěvuje i Fortnite, doplňuje Doctora Strange

Scarlet Witch vedle kinosálů navštěvuje i Fortnite, doplňuje Doctora Strange

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 5. 2022 09:40

Patrně žádnému fanouškovi MCU nemohlo ujít, že se v kinech aktuálně odehrává Doctor Strange in the Multiverse of Madness, resp. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Snímek, jenž do záře reflektorů staví proslulou Scarlet Witch a čaroděje zpodobněného Benedictem Cumberbatchem, je pochopitelně skvělou příležitostí nejen pro Marvel, ale i pro Fortnite. Právě v něm se spolupráce okolo filmu dále prohlubuje, tentokrát skrze příchod Scarlet Witch.

Reklama

  • Do Fortnite se prostřednictvím skinu a předmětů dostává i Scarlet Witch
  • Spolupráce Epicu a Marvelu navazuje na premiéru nejnovějšího filmu MCU

Wanda se ve své nepříliš rozverné náladě a hávu známém z filmu nechá zakoupit již nyní. Rudě oděná a obklopená magií chaosu přináší hned několik doplňků, jež připomínají její tvář z filmu. Jde např. o plášť, kterým zdobí sama sebe, astrální krumpáč, emote s manipulací psionické energie či novou nahrávací obrazovku s motivem Mirror Dimension.

Kompletní set vyjde na 1 800 V-Bucks; při koupi skinu a pláště zaplatíte o 300 V-Bucks méně. Jak už navíc vyplývá z úvodu, Scarlet Witch se ve hře objevuje jako součást Chapter 3 Season 2, kde vystoupili i Doctor Strange nebo Moon Knight. Mimo nich se do hry znovu nachomýtl také Boba Fett či Stormtroopeři, přičemž samotný Fortnite, se stal na iOS nově přistupným zdarma skrze službu xCloud.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama