Santa Monica hlásí dokončení God of War Ragnarök. Totéž se ozývá i u New Tales from the Borderlands
i Zdroj: PlayStation Studios / Santa Monica Studio
God of War Ragnarök Novinka Santa Monica hlásí dokončení God of War Ragnarök. Totéž se ozývá i u New Tales from the Borderlands

Santa Monica hlásí dokončení God of War Ragnarök. Totéž se ozývá i u New Tales from the Borderlands

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 10. 2022 07:25

Termín Gold, jímž bývá označován konec hlavního vývoje videoher a přesun k aktualizacím, nově spojíme se jménem dalších dvou titulů. Označení bylo použito studiem Santa Monica i Gearbox, a to u God of War Ragnarök a New Tales from the Borderlands. Obě hry mají tak do svého plánovaného vydání asi měsíc náskok, takže vývojáři mohou pilovat detaily, které přinese první patch.

Reklama

  • God of War Ragnarök od týmu Santa Monica Studios a New Tales from the Borderlands od společnosti Gearbox byly ve svém vývoji dokončeny. Nyní se tvůrci přesouvají na vedlejší práce

Kromě strohého typu oznámení, jež je u těchto záležitostí více než běžné, přináší tato událost i některé nové detaily. Santa Monica na svém Twitteru např. zmiňuje, že děkuje všem svým partnerům, kteří doteď poskytovali pomocnou ruku, včetně členů PlayStation Studios, jako jsou Bluepoint Games a Valkyrie Entertainment. Jak již bylo navíc dříve naznačeno , zdá se, že i tým Jetpack Interactive – jenž se zčásti staral i o PC port God of War (2018) – také podal pomocnou ruku. V rámci jmen jej totiž najdeme také.

Abychom nicméně nabídli i informace, které se týkají hry jako takové, vrátíme se trošku do minulosti. V posledních dnech jsme se o ní ostatně dozvěděli opravdu hodně, včetně toho, že by nám její zdolání mělo zabrat až 40 hodin, že si na PS4 ukousne kolem 90 GB volného místa a že také údajně nabídne více frakcí než první díl (ty zde kvůli spoilerům přirozeně uvádět nebudeme, pokud se je ale rozhodnete vyhledat, můžete začít zde). 

Co se týče jiných informací, lze dodat, že vydání stále připadá na 9. listopadu a že spolu s příběhovým trailerem byla představena i limitovaná edice DualSense.

Pokud se přesuneme ke společnosti Gearbox, můžeme na konkrétní informace odkazovat o něco méně. Ostatně, snaha oživit značku Tales of the Borderlands, původně od studia Telltale Games, je nám známa až od letošního Gamescomu, takže dává poměrně smysl, že detailů není tolik. Některé k nám ale i přesto za dobu vývoje doputovaly. V rámci štědrého gameplay videa jsme si např. mohli udělat obrázek o tom, že hra vydávaná 21. listopadu nabídne i po letech více ztřeštěných hrdinů, rozhodování hráče a komiksovou stylizaci. 

Dočkáme se na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama