God of War Ragnarok se ukazuje v dalších gameplay záběrech. Podívejte se, jak vypadá trpasličí země Svartalfheim
i Zdroj: GameInformer
Novinka God of War Ragnarok se ukazuje v dalších gameplay záběrech. Podívejte se, jak vypadá trpasličí země Svartalfheim

God of War Ragnarok se ukazuje v dalších gameplay záběrech. Podívejte se, jak vypadá trpasličí země Svartalfheim

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 9. 2022 11:07

Jak jsme minulý týden informovali, web GameInformer začíná přinášet několik exkluzivních informací k chystanému God of War Ragnarok, a to jak ve formě rozhovorů s tvůrci hry, tak skrze videa. První z nich v krátkosti ukazuje novou oblast Svartalfheim, zemi trpaslíků.

Reklama

  • GameInformer vydává ve spolupráci se Sony záběry z God of War Ragnarok
  • Podíváme se na zemi trpaslíků Svartalfheim

Celá země je poseta technologickými vychytávky zručných trpaslíků, kteří své znalosti využili k těžbě vzácných nerostů. Přítomné stroje pohání gejzíry, hráč si může celou oblast projít a kochat se vynálezy, které jsou i pro boha války zvláštním zjevem. Nechybí ale ani skryté poklady, které Kratose odmění. 

Při jeho cestě využijete celou škálu nástrojů, kterými Kratos disponuje. Ať je to sekera která zmrazí gejzíry, nebo řetěz, pomocí něhož rozbije parní motory. Hbitý Atreus zase dokáže vylézt na jinak nepřístupná místa a uvolnit cesty či zařízení, bránící vám v dalším postupu. „Chtěli jsme ukázat trpaslíky a to, co zde dělali. Používají vodu k pohonu i pohybu. I napříč dalšími biomy uvidíte, jak trpaslíci dokázali vytvořit obrovská prostředí. Když sem přijde Kratos, položíte si otázku „Jak dokáže toto prostředí přizpůsobit ke své vůli?““ tvrdí level designer Jon Hickenbottom.

Napříč Svartalfheim samozřejmě potkáte i samotné trpaslíky, jak ale upozorňuje hlavní level designer James Riding, rozhodně zde nepotkáte pouze přátelské mužíčky. Venkovem se pohybují i méně přátelská stvoření, u kterých nelze využít nic jiného, než hrubou sílu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama