Rybářská hororovka Dredge dostane filmovou adaptaci
i Zdroj: Black Salt Games
Novinka Rybářská hororovka Dredge dostane filmovou adaptaci

Rybářská hororovka Dredge dostane filmovou adaptaci

Dominik Tománek

Dominik Tománek

10. 4. 2024 16:00

Strašidelné rybářské dobrodružství Dredge nedávno oslavilo rok od vydání. Tvůrci u této příležitosti oznámili, že se hra podívá na filmová plátna.

Reklama

V Dredge (která byla nominovaná i na posledních The Game Awards) se hráči chopí role rybáře a jeho lodi, musí prodávat své úlovky, aby se od místních obyvatel dozvěděli více o pohnuté minulosti jednotlivých oblastí, a prozkoumávat tajemné souostroví. Postupným hraním pak zjišťují, proč je lepší některé věci nechat zapomenuté. Hra vyšla v březnu minulého roku a do října se jí prodalo přes milion kopií, v listopadu pak následovalo vydání DLC The Pale Reach. Letos je naplánováno vydání druhého rozšíření The Iron Rig. 

„Představte si Šestý smysl na vodě. Atmosférický kosmický horor, který je směsicí HP Lovecrafta a Ernesta Hemingwaye,“ zní oficiální popis filmu.

Nově se hra dočká i vlastního filmu, o který se postará produkční společnost Story Kitchen. Ta se zaměřuju na tvorbu filmových adaptací her, jako je třeba Sonic. O filmové verzi Dredge zatím nejsou známé žádné konkrétní informace. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama