Růžový, černý nebo nachový? PlayStation 5 dostane pět nových barev bočnic, Češi a Slováci si ale počkají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Růžový, černý nebo nachový? PlayStation 5 dostane pět nových barev bočnic, Češi a Slováci si ale počkají

Růžový, černý nebo nachový? PlayStation 5 dostane pět nových barev bočnic, Češi a Slováci si ale počkají

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 12. 2021 15:19

Společnosti Sony a PlayStation představily první oficiální řadu bočnic pro konzole PlayStation 5, se kterými můžete úplně změnit barvu konzole. V první vlně přijde celkem pět různých barevných variant, doprovodí je navíc pět nových variant odpovídajících barev ovladače DualSense. Novinky ale zatím nebudou oficiálně dostupné na českém a slovenském trhu.

Reklama

  • PlayStatin představil pět barevných variant bočnic pro PS5 a tři nové barvy DualSense
  • Dorazí v lednu a první polovině příštího roku, ale ne na český a slovenský trh

Barvy Cosmic Red a Midnight Black se už dříve objevily v nabídce možností ovladače DualSense, nyní se ale do černé nebo kosmické rudé může “obléknout” i samotná konzole. Vedle toho se do nabídky dostanou také ovladače a bočnice v barvách Nova Pink (jakási pastelová růžová), Galactic Purple (sytě fialová) nebo Starlight Blue (světlá modrá blížící se tyrkysové).

Midnight Black a Cosmic Red bočnice dorazí na trh v lednu, zbytek pak v průběhu první poloviny roku 2022. Bohužel se ale nabídka týká jen vybraných částí světa, do České republiky a na Slovensko zatím kosmetické úpravy nedorazí. Na druhou stranu budou dostupné v Rakousku i Německu, pravděpodobně tedy nebude problém objednat je ze zahraničí. Další teritoria by měla přibývat v průběhu roku. Nové barvy DualSense budou během ledna dostupné i v Česku.

PlayStation avizuje, že bude výměna barev velmi jednoduchá, stačí původní bíle bočnice prostě sejmout a nahradit je novými. Samozřejmě existují dvě varianty pro konzole s diskovou mechanikou a bez ní.

Jak se vám nabídka barev líbí?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama