Ručně malovaná plošinovka Aeterna Noctis vyjde koncem letošního roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ručně malovaná plošinovka Aeterna Noctis vyjde koncem letošního roku

Ručně malovaná plošinovka Aeterna Noctis vyjde koncem letošního roku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 5. 2021 04:30

O programu PlayStation Talents jste pravděpodobně ještě nikdy neslyšeli. Jde totiž o velmi nenápadný program, který podporuje malá španělská studia v přípravě her pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5. A právě to je případ Aeternum Game Studios.

Reklama

  • Skákačka klade důraz na tuhé souboje
  • Připraven je rozvětvený strom schopností
  • Hra vyjde letos v prosinci

Aeterna Noctis lze představit jako 2D skákačku spoléhající na rychlé souboje a řešení náročných hádanek. Hlavní postavou je jakýsi ztracený král, který je schopen bleskurychle uhýbat nepřátelským útokům, v repertoáru má dokonce také schopnost teleportace. Připraven je rozvětvený strom dalších dovedností, kde je možné dát se na cestu magie, případně se zlepšit v boji na blízko nebo na dálku.

Autoři dále slibují šest unikátních zbraní, 16 úrovní, více než 100 různých nepřátel a 20 boss fightů. Jde navíc o poměrně dlouhé dobrodružství, dle vývojářů zabere zhruba 20 hodin, tedy pokud se nepočítají vedlejší úkoly. 

Aeterna Noctis se objeví ještě letos. Krom konzolí PlayStation zamíří také na Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a také na PC. Půjde vlastně o malý vánoční dárek, datum vydání je totiž stanoveno na 15. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama