Rozlišení a framerate konzolové Andromedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozlišení a framerate konzolové Andromedy

Rozlišení a framerate konzolové Andromedy

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 1. 2017 12:28 4
Reklama

Jak už jsme vás v minulosti informovali, během zítřejší noci bychom se měli dočkat dalších záběrů z netrpělivě očekávaného Mass Effectu: Andromeda, které budou zveřejněny na keynote společnosti Nvidia v rámci konference CES. Majitelé konzolí ale jistě ocení i další zprávu, která se v souvislosti s chystaným sci-fi RPG nyní objevila.

Šéf BioWare Aaryn Flynn se totiž v příspěvku na diskuzním serveru NeoGAF rozhovořil o technické stránce hry, konkrétně o tom, v jakém rozlišení a framerate hra poběží. Rozhodně odmítl spekulace, že by hra měla na PS4 běžet v 900p a na Xboxu One dokonce jen v 720p. Poskytl navíc zcela konkrétní informace o tom, jak to ve skutečnosti bude:

„Co vím, jsme na tom stejně jako ostatní hry, běžící na Frostbite enginu. Na PlayStation 4 hra nabídne rozlišení 1080p, na Xboxu One pak  900p. Obě verze pak běží ve 30 FPS. Na PC není framerate uzamčený. Myslím, že v cutscénách jsme se dostali i přes 30 PS, ale to ještě ověřím během příštích několika týdnů.“

Zatím bohužel stále nemáme konkrétní datum vydání. Vývojáři v minulosti uvedli, že je nechtějí napevno uvádět do okamžiku, než si budou skutečně jisti, že budou schopni je dodržet. Opakovaně nás ale ubezpečili o tom, že hra vyjde v průběhu letošního jara. Jeden z úniků informací hovořil v souvislosti s artbookem ke hře o datu 21. března. Možná, že se konkrétnější datum dozvíme během zmíněné akce CES. Andromeda vychází na PC, PS4 a Xbox One, hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama