Rostoucí zájem o Cyberpunk 2077 už na Steamu vedl i k překonání rekordu Zaklínače 3
i Zdroj: CD Projekt Red
Cyberpunk 2077 Novinka Rostoucí zájem o Cyberpunk 2077 už na Steamu vedl i k překonání rekordu Zaklínače 3

Rostoucí zájem o Cyberpunk 2077 už na Steamu vedl i k překonání rekordu Zaklínače 3

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 9. 2022 10:20

Nedávné oživení Cyberpunku 2077, o které se postaralo anime Edgerunners i oznámené rozšíření Phantom Liberty, získalo hře na Steamu znovu více souběžných hráčů, než jaký je rekord Zaklínače 3. Jak už bylo přitom uvedeno dříve, počet hráčů roste s časem. V současné době se tak hra vyšplhala na více než 120 tisíc souběžných hráčů a dále pokračuje v lákání dalších.

Reklama

  • Cyberpunk 2077 se na Steamu už opět stačil vyšplhat nad rekordní počet souběžných hráčů Zaklínače 3 (při premiéře první řady jeho seriálu)
  • Aktuálně se Cyberpunk vyšplhal až na 122 376 souběžných hráčů

Jak si na Twitteru všiml analytik BenjiSales, hra s uvedením patche 1.6 a dalších novinek překonala osobní rekord třetího Zaklínače se 103 tisíci hráči. Ještě před uveřejněním nového obsahu hra přitom denně v průměru lákala necelých 20 tisíc souběžných hráčů, což znamená, že nyní stoupla asi na šestinásobek. Jak už se navíc nechalo povšimnout dříve, Paweł Sasko, jenž byl po dobu vývoje jednou z hlavních tváří projektu, za zbytek studia poděkoval hráčům za další šanci.

Samozřejmě, ač čísla rostou závratným tempem, bylo by spíše bláhové čekat, že se hra ještě dostane na zájem, kterému se těšila v prosinci 2020. V době, kdy se Cyberpunk poprvé objevil na našich obrazovkách, jej koneckonců jen na Steamu spustilo souběžně více než milion hráčů – což je jen mimochodem taktéž číslo, které se i přes singleplayerovou náturu hry nechá srovnat s počty hráčů Counter Strike: Global Offensive.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama