Reviewbombing i pochvaly "nového" F76
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reviewbombing i pochvaly "nového" F76

Reviewbombing i pochvaly "nového" F76

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 4. 2020 13:13 24
Reklama

Obrovská aktualizace Wastelanders, společně s vydáním na Steamu, notně oživila situaci kolem velmi rozporuplného titulu Fallout 76. A ta se promítla i do reakcí hráčů. Zatímco na Steamu se fanoušci značky pokouší o reviewbombing a především v prvních hodinách po vydání poslali hodnocení hry k nejnižším hodnotám, hráči na subredditu hry nešetří chválou.

„Tahle hra a její dva snímky za sekundu mi můžou vyk*****,” lze se například dozvědět z komunitních recenzí nově vydaného Falloutu 76 na Steamu. Multiplayerový spin-off populárního post-apokalyptického RPG od svého vydání v říjnu roku 2018 nabízela Bethesda pouze skrze svůj dedikovaný spouštěč, časy se ale mění.

Z “převážně negativních” hodnocení hráčů se během prvního dne agregovaný rating vybalancoval na o něco výmluvnější “mixed”. Každou hodinou ale stále přibývají stovky prudce odporujících komentářů naštvaných fanoušků.

Server Rock Paper Shotgun však upozornil na to, že se přístup hráčů na Steamu a v, jinak velmi kritické, komunitě na Redditu výrazně liší. „Užívám si Wastelanders! Grafika je lepší, hra běží plynuleji, dialogové možnosti dávají smysl a celé to působí prostě správně. Dobře vy, vývojáři,“ podělil se o svůj názor na dedikovaném subredditu například uživatel Silenced-Word. I řada dalších příspěvků poukazuje na to, že je hra opravdu velmi výrazně plynulejší a stabilnější a disponuje stále lepší a přátelštější komunitou. Někteří dokonce novinku přirovnávají k vývoji nechvalně proslulého vesmírného “simulátoru” No Man’s Sky, který se během několika let po katastrofickém launchi změnil k nepoznání.

Zřejmě opravdu stojí za to, dát Falloutu 76 druhou šanci. Co na jeho současný stav říkáte vy? 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama