Returnal předvádí biomy planety Atropos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Returnal předvádí biomy planety Atropos

Returnal předvádí biomy planety Atropos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 2. 2021 09:15

Rogue-like střílečka Returnal se objeví už za dva měsíce, autoři tedy v kadenci trailerů a dalších materiálů nijak nepolevují. I v poslední ukázce se objevuje hlavní hrdinka Selene, která vzhledem k dění na neznámé planetě pomalu začíná pochybovat o své příčetnosti.

Reklama

I v herním vývoji se objevují jisté trendy. Mezi ty poslední bezesporu patří biomy. Čím více jich je, tím lépe. Není vůbec důležité, zda si jich samotní hráči nakonec všimnou, podstatné je pochlubit se konkrétním číslem. Samurajská akce Ghost of Tsushima jich podle všeho skrývala přes 40.

Returnal jich sice nabídne pouze šest, je však potřeba připomenout, že se se mohou před očima Selene proměnit v něco úplně jiného. Ukázka představuje tři oblasti - Overgrown Ruins, Derelict Citadel a Crimson Wastes. Třeba z lesa kolem rozpadlých ruin se vmžiku mohou stát bažiny, červená poušť se zase prolíná s mrazivou oblastí, která se liší i strukturou okolních objektů. Selene musí zjistit, proč k těmto změnám dochází.

Returnal vyjde 30. dubna na konzoli PlayStation 5. V týdnu sice došlo k odložení závodů Gran Turismo 7, v případě Returnal se ale o případném odkladu zatím neuvažuje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama