Retro FPS Agent 64: Spies Never Die potěší všechny fanoušky GoldenEye 007
i Zdroj: Replicant D6
Novinka Retro FPS Agent 64: Spies Never Die potěší všechny fanoušky GoldenEye 007

Retro FPS Agent 64: Spies Never Die potěší všechny fanoušky GoldenEye 007

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

2. 10. 2023 12:00

Agent 64: Spies Never Die je nadcházející retro FPS od jednočlenného studia Replicant D6. Záměrem hry je navodit atmosféru stříleček z 90. let a inspiruje se obzvláště legendárním GoldenEye 007. Na gameplay hry se můžete podívat v nejnovějším traileru.

Reklama

  • Retro FPS Agent 64: Spies Never Die se ukazuje v novém gameplay traileru
  • Hra by měla vyjít ještě letos 
  • Vyzkoušet si ji můžete s demoverzí na Steamu

Jednočlenné studio Replicant D6 zveřejnilo nový trailer pro svou retro střílečku Agent 64: Spies Never Die. Hra cílí obzvláště na nostalgické hráče, které neoslovuje moderní éra žánru FPS a raději vzpomínají na “zlatá devadesátá”. 

Agent 64: Spies Never Die už svým jménem chytře odkazuje na tento ikonický věk stříleček. Bylo to totiž právě Nintendo 64, na kterém jste si mohli zahrát jednu z nejopěvovanějších a nejpokrokovějších FPS her v historii - GoldenEye 007. 

Odkaz klasické bondovky je na první pohled jasný ze špionážního zasazení a retro grafiky, ale projevuje se i hlouběji v jednotlivých herních funkcích a designu. V nejnovějším traileru je například demonstrován splitscreen režim, který byl velkým lákadlem i GoldenEye 007.

Ve hře se jako bývalý tajný agent John Walter vrátíte z důchodu, abyste ještě jednou zachránili svět před zkázou a vypořádali se se svou minulostí. V příběhových misích budete plnit řadu rozličných úkolů včetně hackování, krádeže tajných plánů či osvobozování rukojmích. 

Agent 64: Spies Never Die vyjde na PC ještě letos. Hru si můžete vyzkoušet s demoverzí na Steamu už nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama