Řetězec KFC odhalil svou vlastní konzoli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Řetězec KFC odhalil svou vlastní konzoli

Řetězec KFC odhalil svou vlastní konzoli

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 6. 2020 11:01 7
Reklama

Konzolový svět se chystá na velkou bitvu dvou nesmiřitelných rivalů v podobě PlayStationu 5 a Xbox Series X, do ringu ale vstupuje další, naprosto neočekávaný soupeř… KFC. Ano, i jeden z největších řetězců rychlého občerstvení specializující se na křupavé, vysmažené kuře se rozhodl zkusit své štěstí s herním hardwarem. Nebo snad ne?

Pravděpodobně skutečně ne. Oficiální twitterový účet herní divize fastfoodů KFC ale vydal video, které efektně odhaluje KFConsole, herní konzoli ve tvaru ikonického kyblíku. Místo zlatavých stripsů má však nabídnout hraní ve 4K, 120 FPS, meziplatformní hraní a speciální BBQ přihrádku, která vytvořené teplo využije k ugrilování kuřecího pokrmu.

Pochopitelně se s nejvyšší pravděpodobností jedná o vtípek, kterým KFC reaguje na nedávné odhalení designu konzole PlayStation 5. Celá reklamní kampaň ale nese datum 12. listopadu letošního roku, kdy by konzole měla “vyjít”. Teoreticky tak společnost upozorňuje na nějaký herně-gastronomický projekt.

Správcům účtu ale nelze upřít smysl pro humor. Na jednu z otázek, "kolik místa nabídne pamět konzole", odpověděli úsměvnou slovní hříčkou "2 Terabites" (2 terakousnutí). S reakcí přispěchali i kolegové z twitteru Xbox, kteří si rýpli do konkurence od Sony otázkou "A dá se položit na bok?".

Jak se vám design KFConsole líbí?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama