Novinka Prohlédněte si první fotografie z filmu Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Prohlédněte si první fotografie z filmu Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 8. 2021 11:52

Za několik měsíců se do kin dostane snímek Resident Evil: Welcome to Raccoon City, který slibuje o něco temnější a hororovější atmosféru než filmy, v nichž se o hlavní roli postarala Milla Jovovich. K rebootu se nyní objevily první fotografie zachycující notoricky známé postavy.

Reklama

  • Objevily se první snímky z filmu podle prvních dílů série Resident Evil
  • Zachycují hlavní postavy
  • Do českých kin film dorazí 2. prosince

Snímky nabídl server IGN. Vidět je Leon S. Kennedy (Avan Jogia), Claire Redfield (Kaya Scodelario), Jill Valentine (Hannah John-Kamen), Chris Redfield (Robbie Amell), Albert Wesker (Tom Hopper) a další.

K fllmu utrousil pár slov režisér Johannes Roberts (47 metrů, Oni 2: Noční kořist), který se zároveň postaral i o scénář. Reboot vychází z prvních dílů herní série. Oproti předchozím snímkům se liší třeba tím, že je každá z postav velmi důležitá pro celé vyprávění, one man show se tentokrát nekoná. Během castingu se nezaměřovali pouze na vzhled daného herce, musel navíc vyzařovat tu správnou energii a osobnost. Herní adaptace podle Robertse na tyto nešvary často trpí, filmaři mají dojem, že stačí obsadit herce podobné postavě z předlohy, udělat jim stejný účes a nasoukat je do stejného oblečení. Dle jeho slov se zapomíná, že ve filmech mají možnost divákům nabídnout osobnost, s níž se mohou ztotožnit. A to zatím dělají lépe než videohry.

Tvůrci navíc úzce spolupracovali s Capcomem, který jim poskytl náčrty ke konkrétním budovám (třeba k policejní stanici), na stěnách dokonce visí stejné obrazy. Zástupci Capcomu byli z výsledné podoby údajně velmi nadšení. 

Premiéra Resident Evil: Welcome to Raccoon City se za velkou louží uskuteční 24. listopadu, do českých kin film dorazí 2. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama