Remasterovaná kolekce Uncharted dostává finální upoutávku. Majitele PS5 potěší již příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Uncharted 4: A Thief's End Novinka Remasterovaná kolekce Uncharted dostává finální upoutávku. Majitele PS5 potěší již příští týden

Remasterovaná kolekce Uncharted dostává finální upoutávku. Majitele PS5 potěší již příští týden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

22. 1. 2022 09:00

Čas znovu uplynul jako voda, a vylepšené Uncharted 4 a Uncharted: The Lost Legacy tak již přináší své ovoce. Majitelé PS5 se loni představené kolekce dvou dosud posledních poutí Nathana Drakea a Chloe Frazer dočkají už následující týden. Upozorněním je nám nová ukázka.

Reklama

  • Blížící se vydání kolekce remasterů Uncharted provází nový trailer

Uncharted: Legacy of Thieves vyjde na PS5 v pátek 28. ledna, přičemž souběžně oznámená PC verze dorazí někdy ve zbytku letošního roku. Cenově se kolekce na PS Storu pohybuje na 1319 Kč, s tím, že ji lze alternativně zakoupit i na fyzickém nosiči. Konečně můžeme s méně než měsícem do premiéry prohlásit, že po 10. února zamíří na česká plátna kinosálů i filmový snímek Uncharted.

Oba v kolekci zahrnuté tituly nabízí rovněž od loňska vlastní “neremasterovanou" PS4 kolekci nazvanou Uncharted 4: A Thief’s End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle. Jejím upgradem za přibližně 250 Kč můžete získat přístup k nové verzi pro PS5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama