Remasterovaná kolekce Gears of War má stále vznikat
i Zdroj: Xbox / Epic Games
Novinka Remasterovaná kolekce Gears of War má stále vznikat

Remasterovaná kolekce Gears of War má stále vznikat

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 1. 2023 11:20

Možná si pamatujete, že mezi oznámení, se kterými měl Xbox loni „zaručeně“ vyrukovat, ale posléze tak neučinil, patřila i zvěstovaná kolekce Gears of War. Nick Baker, insider z portálu XboxEra, tehdy na základě svého zdroje uváděl, že balíček her vyjde ještě v roce 2022 a že půjde o obdobu Halo: The Master Chief Collection, tedy remaster všech starších dílů. Bohužel, jak už nyní víme, tato očekávání vyšla vniveč. Hry oznámeny nakonec nebyly, a fanoušci tak čekali marně, když doufali, že se sbírka her ukáže na letní akci Microsoftu. Podle Bakera je však kolekce stále v produkci.

Reklama

  • Insider Nick Baker z portálu XboxEra dále trvá na tom, že je v přípravě větší kolekce Gears of War
  • Oznámení je podle něj jen otázkou času

Podle insidera určitá forma kolekce stále v přípravě, ač nemůže podle svých slov uvést to, kdy bude oznámena, co bude obsahovat nebo kdy vlastně vyjde. Ačkoli by se tak mohlo jevit, že jde pouze o další ze série nepovedených spekulací, které nakonec nedojdou naplnění, na věrohodnosti přidává to, že se do diskuze zapojilo i několik dalších novinářů. Pod rouškou náznaků a trochy vtipu se totiž k věci potutelně vyjádřil i Jez Corden z Windows Central a Tom Warren z The Verge, tedy dva novináři, kteří již opakovaně sdělili řadu pravdivých detailů o hrách, které nebyly veřejně známé. První z nich např. tweetoval: „Sakra práce, možná budeme muset dát [Bakerovi] přece jen  nějaké ty rekvizity", zatímco druhý úsměvně odpověděl: „Točí se nám tu snad ozubená kola?,“ s přímým odkazem na název série Gears.

Pochopitelně, ať už si na konto spekulace myslíme cokoli, vše je třeba brát s dávkou skepticismu, což správně činí i řada přispěvovatelů na Twitteru. Oba prominentní novináři by si nakonec mohli Bakera jen dobírat za jeho chybný odhad z loňského roku. Minimálně u prvního z nich by to nebylo zvláštní. Jez Corden koneckonců už loni zpochybnil existenci remasterů, když uvedl, že si nemyslí, že bychom jich neměli dočkat v dohledné době, pokud vůbec někdy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama