Remaster Crysis 2 poběží na PS5 v 60 snímcích za sekundu při rozlišení 1440p a bez ray tracingu
i Zdroj: Hrej.cz
Crysis 2 Novinka Remaster Crysis 2 poběží na PS5 v 60 snímcích za sekundu při rozlišení 1440p a bez ray tracingu

Remaster Crysis 2 poběží na PS5 v 60 snímcích za sekundu při rozlišení 1440p a bez ray tracingu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 8. 2021 18:45

Specializovaný magazín Digital Foundry zveřejnil první technickou analýzu připravovaného remasteru Crysis 2, který má spolu s třetím dílem vyjít během letošního podzimu. Konkrétně jde o verzi pro PlayStation 5, která ale neběží v tak úplně optimální formě. Na konzoli totiž uvidíme framerate 60 snímků za sekundu při omezeném rozlišení 1440p a bez využití aktuálních technologií ray tracingu.

Reklama

  • Digital Foundry přináší podrobný pohled na remaster Crysis 2
  • Na PS5 hra poběží v 60 FPS při rozlišení 1440p, na Xbox Series X by mohla být situace lepší
  • Switch slibuje stabilních 30 FPS
  • PC verze bude nabízet nejvíce moderních technologií

Dle Digital Foundry, kteří na hře dokonce přímo spolupracují (poskytovali autorům ze Saber Interactive bezplatnou zpětnou vazbu na rané buildy remasterů), je na vině především mezigenerační povaha titulu. V podstatě tedy jde o PS4 verzi hry, která je zároveň portována na PlayStation 5. Na konzoli Xbox Series X by tedy hra mohla běžet ve vyšším rozlišení. Na druhou stranu se ani tam nedočká ray tracingu, to je výsada PC verze. 

Web Gamespot připomíná, že jsou oba remastery budovány na základu původních PC verzí, zatímco remaster jedničky vycházel z verzí pro PlayStation 3 a Xbox 360. Hry by tedy mohly vypadat o něco lépe. Na konzolích také Saber s Crytekem volí nabídnout jeden jediný grafický režim, na rozdíl od konkurence, která často nabízí několik režimů prioritizujících rozlišení nebo framerate. Studia chtějí hráčům nabídnout optimálně vyvážený zážitek bez nutnosti volby kompromisů.

Hráče na Switchi může zajímat, že na hybridní konzoli hra poběží ve stabilních 30 snímcích za sekundu. Další podrobnosti neznáme. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama