The Callisto Protocol přináší souvislé záběry z hraní. Brutalitou a krví šetří ještě méně než Dead Space
i Zdroj: Striking Distance / Krafton
The Callisto Protocol Novinka The Callisto Protocol přináší souvislé záběry z hraní. Brutalitou a krví šetří ještě méně než Dead Space

The Callisto Protocol přináší souvislé záběry z hraní. Brutalitou a krví šetří ještě méně než Dead Space

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 6. 2022 20:45

Už před zahájením Summer Game Festu jsme se od Geoffa Keighleyho dozvěděli, že očekávaný horor The Callisto Protocol ani zde chybět nebude. Novinka od týmu Glena Schofielda byla nakonec jedna z prvních, která akci otevřela. V rámci štědrého gameplay traileru i rozšířené verze starší ukázky tým obnažil brutalitu, kterou obnáší měsíc Jupiteru.

Reklama

  • The Callisto Protocol nabízí několik minut záběrů
  • Video se zaměřuje na podobu nepřátel a jejich likvidaci

Likvidace nepřátel, s nimiž se hráč na stanici potkává, se tentokrát vyjevuje ve spojení s gravitační pistolí i zadupáváním mrtvol. Mimo toho se též prokazuje, že věznice Black Iron není místem pro slabé povahy. Nechybí brutální popravy, jimž hráč podrobuje všemožně mutující monstra, stejně jako vraždící roboty, které vidíme poprvé. Jak byste nicméně očekávali, krvavé řádění nekončí fatálně jen pro nepřátele; s tělesnou deformací se můžete setkat i vy. Řeč je o oddělených končetinách, kompletním rozmělnění větrací turbínou či urychleném zmenšení mozkovny, které je tak trochu proti vaší vůli. 

Vedle úplně nového traileru určeném pro Summer Game Fest jsme dostali také proslov Glena Schofielda a rozšířenou verzi nedávného traileru ze State of Play; jeho nové části lze najít zejména na konci videa. I nadále připomínáme, že The Callisto Protocol vychází už 2. prosince, a to napříč PC a oběma generacemi konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama