Rekordní speedruny Elden Ring už překonaly metu 30 minut
i Zdroj: Tisková zpráva / From Software / Bandai Namco
Elden Ring Novinka Rekordní speedruny Elden Ring už překonaly metu 30 minut

Rekordní speedruny Elden Ring už překonaly metu 30 minut

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 3. 2022 11:06

Ještě na konci minulého týdne jsme vás informovali o tom, že komunita speedrunningu postupně stlačuje rekordní časy na dohrání aktuálního hitu Elden Ring. Tehdy jsme za rekordy považovali “runy” pod jednu hodinu, během víkendu ale nejlepší hráči pořádně pokročili. Na aktuální nejlepší průběh hrou totiž proslulému streamerovi s přezdívkou Distortion2 stačilo neuvěřitelných 28 minut a 59 vteřin.

Reklama

  • Rekordní speedrun Elden Ring se vejde do půl hodiny

Opět jde o verzi Any%, tedy průchodu hrou za opravdu co nejrychlejší čas i s využitím chyb a přeskakováním rozsáhlých částí světa. Distortion2 ale dokázal oproti svým konkurentům i vlastním starším pokusům ušetřit desítky minut. Klíčem k úspěchu je objev nové, výrazně rychlejší cesty.

Komunita odhaduje, kam dál půjdou časy posouvat. V současnosti je cílem meta 20 minut.

Populární agregátor nejlepších časů Speedrun.com zatím u Elden Ring neindexuje výsledky. Žebříčky jsou totiž zamčeny až do 18. března. V mezičase vzniká základní seznam pravidel, které musí uznávané pokusy dodržet, aby do žebříčku pronikly. Stejný stav panuje i na dedikovaném webu Speedsouls, který se zabývá pouze hrami od studia FromSoftware.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama