Rainbow Six Extraction vyjde s nižší cenovkou, Ubisoft láká na bezplatný bonusový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Rainbow Six Extraction Novinka Rainbow Six Extraction vyjde s nižší cenovkou, Ubisoft láká na bezplatný bonusový obsah

Rainbow Six Extraction vyjde s nižší cenovkou, Ubisoft láká na bezplatný bonusový obsah

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 11. 2021 10:40

Zatím se zdá, že bude začátek příštího roku pořádně nabitý. Mimo jiné vyjde třeba Rainbow Six Extraction, Ubisoft nedávno potvrdil, že se objeví už v lednu. Kooperativní akce měla původně vyjít už v září, u hráčů však zřejmě nedokázala vzbudit dostatečně velký zájem, autoři si tedy vzali čas navíc, aby vymysleli, čím by mohli zajistit potřebnou pozornost.

Reklama

  • Základní edice Rainbow Six Extraction vyjde na 40 dolarů
  • Ubisoft představil bezplatný bonusový obsah
  • Buddy Pass umožňuje pozvat do hry další dva hráče

Změn se dočkala hlavně cena, standardní edice se totiž bude prodávat za pouhých 40 dolarů. Deluxe edice pak bude o 10 dolarů dražší. Sympatické jsou Buddy Pass tokeny, které slouží jako pozvánka pro další hráče. Majitele hry mohou v kooperaci podpořit dva kamarádi na libovolné platformě, aniž by sami museli Extraction vlastnit. Herní doba je však omezena na 14 dní.

V posledním traileru Ubisoft naznačil, jak bude vypadat endgame obsah. Hráči se mohou spolehnout na pravidelné post-launch updaty přinášející časově omezené eventy (tzv. Crysis Events), týdenní výzvy a další bonusy. Zmíněn je Maelstrom Protocol, režim představující výzvu pro ostřílené operátory na té nejvyšší úrovni. Více prozrazuje přiložená ukázka. Veškerý bonusový obsah bude ve hře k dispozici hned po vydání, a to zcela zdarma.

Rainbow Six Extraction vyjde 20. ledna na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, na PC a také ve službě Stadia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama