Quantic Dream zřejmě pracuje na humorné fantasy adventuře z pera Davida Cage
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quantic Dream zřejmě pracuje na humorné fantasy adventuře z pera Davida Cage

Quantic Dream zřejmě pracuje na humorné fantasy adventuře z pera Davida Cage

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 1. 2022 08:45

Hned první ukázka ze Star Wars: Eclipse napověděla, že jde o ambiciózní počin, do kterého Quantic Dream vkládá velké naděje. Zdá se ale, že studio nehodlá vsadit na jednu jedinou kartu, objevily se totiž zvěsti o dalším projektu.

Reklama

  • Quantic Dream údajně tvoří fantasy adventuru
  • Základem má být technologické demo The Dark Sorcerer z roku 2013
  • Jde o AAA projekt, v jistých ohledech by měl dokonce překonat Star Wars: Eclipse

Únik má na svědomí účet na Twitteru pod označením AccountNGT, který předčasně odhalil screenshoty k Eclipse, je zde tedy velká šance, že i tentokrát přináší pravdivé informace. Také druhá hra z produkce pařížské pobočky dosahuje AAA úrovně, údajně vychází z technologického dema The Dark Sorcerer provázaného s konzolí PlayStation 4, s nímž se Quantic Dream blýsknul na E3 v roce 2013. To by znamenalo, že nás čeká středověké fantasy dobrodružství. 

Titul se v základním principu podobá předchozím hrám francouzského studia (např. Detroit: Become Human), hlavním pilířem je totiž interaktivní vyprávění nelineárního příběhu z pera Davida Cage. Příspěvek dokonce zmiňuje, že je projekt mnohem pokročilejší než Eclipse, ať už to znamená cokoliv. A jestli mají zmíněné hry něco společného, bude to patrně strastiplný vývojový proces plný zádrhelů a komplikací, největším problémem je nyní nábor nových zaměstnanců.

Hra vyjde na PC, stihnout by měla i konzole minulé generace, o tom ale zatím není definitivně rozhodnuto. Jak dlouho se na projektu pracuje, to už únik nezmiňuje, s největší pravděpodobností je stále v rané fázi. Nyní už zbývá počkat, až Quantic Dream adventuru oficiálně potvrdí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama