ps3-a-xbox-360-se-potkaji-na-taipei-game-show
Novinka PS3 a Xbox 360 se potkají na Taipei Game Show

PS3 a Xbox 360 se potkají na Taipei Game Show

sleepless.

sleepless.

10. 2. 2006 08:18
Reklama

Společnost Sony připravuje konzoli PlayStation 3, která bude vybavena Blu-ray mechanikou, výkonným Cell čipem a na domácích japonském trhu se objeví ještě tento rok. To jsou víceméně jediná fakta, která jsou  o PS3 známa. Zbytek jsou nepotvrzené informace, spekulace, fámy a tak podobně. Vůbec poprvé Sony veřejnosti konzoli PS3 představila na E3 2005. Šlo však pouze o presentaci modelu a ne skutečného hardwaru. Podruhé a zatím naposledy pak byla PS3 presentována během Tokyo Game Show 2005, kde opět nebyl k vidění skutečný hardware, ale jenom modely a koncepty. Do třetice všeho nejlepšího se PS3 v zatím neznámé podobě objeví podle informace z DigiTimes na výstavě Taipei Game Show v Číně.

Podle dostupných informací bude presentace Sony na této výstavě roztažena po celkem 80 stáncích, přičemž celá jedná čtvrtina (tj. 20 stánků) bude věnována konzoli PlayStation 3. K dispozici bohužel nejsou  žádné informace o tom, jakou podobu tato presentace nabude. Zda-li půjde opět o ukazování konceptů a modelů doprovázené promítáním provařených trailerů, nebo jestli zde Sony ohledně PS3 předvede něco nového. Hráči by se určitě nezlobili, pokud by byl k vidění například přepracovaný ovladač, protože jeho bumerangová podoba z E3 05 a TGS 2006 se nesetkala zrovna s kladným ohlasem.

Dá se však předpokládat, že Sony na Taipei Game Show nic nového nepředvede a své trumfy si raději schová na později, to znamená na E3 2006, nebo GDC 2006. Tuhle teorii potvrzuje i fakt, že se Taipei Game Show zúčastní i společnost Microsoft, která zde bude ukazovat svoji konzoli Xbox 360. Je tedy docela pravděpodobné, že presentace PS3 je pouze jakýmsi protitahem, aby veřejnost viděla, že next-gen konzole nejsou jen o Microsoftu a Xboxu 360.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama