PS Now a neoficiální ceny her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS Now a neoficiální ceny her

PS Now a neoficiální ceny her

Ondřej Švára

Ondřej Švára

10. 3. 2014 13:40
Reklama

Sony chce v budoucnu streamovat některé své hry pomoci technologie Gaikai. Jak už asi víte, služba se bude jmenovat Playstation Now. 

Co jsme ale dosud nemohli ani odhadovat, byly ceny, za které budou moci uživatelé spouštět hry přímo ze vzdálených serverů. Určitou indicii v tomto směru přinesla oficiální stránka Gaikai, kde se objevilo několik her a to právě i s cenami. 

Ty by se lišily zejména stářím titulů, například Far Cry 3 by stálo šest dolarů a Uncharted 3 jen pět dolarů, zatímco takové The Last of Us mělo cenovku na necelých padesáti dolarech 

Na rozdíl od dvou výše zmíněných her však The Las of Us nebylo označeno trojúhelníčkem, značícím, že hra je dostupná právě přes stream.  Zdá se tedy, že služba bude mí dvě alternativy. Hráči si buď budou moci za více peněz stáhnout hru přímo do konzole (The Last of Us), anebo za menší poplatek si hru zpřístupnit přes cloud. 

Co je a co není výhodné, o tom zatím nelze ani spekulovat, protože nevíme, k jaké půjčovní době či paušálu se nižší ceny vztahují. Jisté jenom je, že Sony už na systému plateb dlouho pracuje a je možné, že na červnovém E3 se dozvíme mnohem víc. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama