Prý se prodalo 3,4 mil. kusů PlayStation 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prý se prodalo 3,4 mil. kusů PlayStation 5

Prý se prodalo 3,4 mil. kusů PlayStation 5

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 12. 2020 13:57 4

Předvánoční nákupy mohly být pro mnohé, kteří si chtěli zakoupit nové konzole a o dění okolo jejich vydání se nezajímali, velmi nešťastné. Už od prvních minut po svém vydání byly konzole neodstupné a tato situace se nejspíše bude při každém naskladnění opakovat až do příštího roku. I přes to ale nebyl počet nových konzolí, v tomto případě se jedná o PlayStation 5, až tak malý – dle magazínu Digitimes se jednalo o 3,4 milionu kusů.

Reklama

Tuto zprávu přinesl uživatel Serkan Toto, jelikož článek je určen pouze pro předplatitele. Zpráva údajně tvrdí, že PlayStation do této chvíle prodal, jak už jsme zmínili, přes 3 miliony kusů konzolí, přičemž příští rok se plánuje prodat mezi 16-18 miliony kusů PS5.

Pomoct tomu má i zvětšená výroba a více dodavatelů. Teoreticky by tato zpráva mohla být pravdivá – před několika měsíci jsme totiž přinesli zprávu o tom, že do března příštího roku Sony plánuje vyrobit a poslat 10 milionů nových konzolí.

Digitimes reports Sony shipped 3.4 mn PS5 in its first 4 weeks, highest ever for a PS. 

They also say 2021 will see 16.8-18mn PS5 shipped after a supply stream ramp-up, with more units reserved for Asia from January. 

Paywall: https://t.co/VzhPAAUMsW

(Yes, I am subscribed)

— Dr. Serkan Toto / Kantan Games Inc. (@serkantoto) December 29, 2020

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama