Producenti seriálu Arcane lákají na listopadovou návštěvu světa League of Legends
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Producenti seriálu Arcane lákají na listopadovou návštěvu světa League of Legends

Producenti seriálu Arcane lákají na listopadovou návštěvu světa League of Legends

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 9. 2021 12:15

Animovaná adaptace Arcane užívající licence League of Legends byla vývojářským studiem Riot Games poprvé zmíněna na konci předloňského roku. Od oné chvíle se k nám průběhem letoška dostala ještě druhá upoutávka, v níž vyjma hlavních postav seriálu, Vi a Jinx, vystupoval i příslib podzimní premiéry na Netflixu. Poněvadž je ale každému jasné, že podzim už nejenže klepe na dveře, ale dokonce jimi vstoupil, přichází na řadu upřesnění data uvedení i nová ukázka.

Reklama

  • Seriál Arcane zasazený do kulis League of Legends dorazí v první trojici epizod 6. listopadu
  • Zbylá šestice dílů rozdělená rovnoměrně do dvou aktů bude vycházet s týdenním odstupem

Bezmála tříminutový trailer seriálu Arcane dorazil stejně jako představení budoucích projektů ze světa Zaklínače prostřednictvím včerejší akce Tudum od společnosti Netflix. Projekce temnějších zákoutí League of Legends zde byla doplněna konkrétními premiérami všech tří aktů. Prvotní úsek příběhu, mající stejně jako zbylé trojici epizod, bude na Netflixu odvysílán 6. listopadu, následovaný aktem dva a tři 13., resp. 20. listopadu.

Samotná náplň sledovaného příběhu bude pak výhradně retrospektivní. V souladu se zmínkou z letošního června bude tématem neprobádaná minulost sesterského dua Jinx and Vi, mající podle náznaků co dočinění s konfliktem rostoucího města zbohatlíků Piltover a jeho podzemním protipólem Zaun. Hlas hrdinek byl taktéž oznámen. V případě Vi půjde o herečku Hailee Steinfeld, jež se mihla ve filmu Bamblebee nebo Spider-Man: Paralelní světy, kdežto za Jinx promluví Ella Purnell, známá z letošního snímku Armáda mrtvých.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama