Private Division vydá RPG od Moon Studios
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Private Division vydá RPG od Moon Studios

Private Division vydá RPG od Moon Studios

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 7. 2020 15:24 1
Reklama

Private Division, vydavatelské divize patřící pod Take-Two, dnes oznámila nové spolupráce s dalšími studii. Jde celkem o překvapivá studia – k vydavatelství se připojila studia Moon Studios, League of Geeks a Roll7 v rámci vývoje nové hry.

Moon Studios můžeme znát jako tvůrce série o Orim, tedy Ori and the Blind Forest a Ori and the Will of the Wisps, tituly exkluzivní pro Microsoft. Ti se v rámci nové spolupráce soustředí na vývoj nového RPG, o kterém neoficiálně víme už od konce minulého roku. League of Geeks mají za sebou hru Armello, přičemž s Private Division spolupracují na zcela nové hře, stejně jako Roll7.

Všechny hry jsou teprve na začátku vývoje a zatím tedy nevíme ani přibližné datum vydání – nejdříve tomu ale bude ve fiskálním roce 2022. „Naše spolupráce s Moon Studios, League of Geeks a Roll7 dále rozšiřuje katalog Private Division dalšími hrami od nejlepší kreativních talentů v průmyslu. Jsme potěšeni prací vedle těchto zkušených vývojářů, společně s poskytováním podpory kterou potřebují.“

Private Division se nedávno stalo terčem kritiky po tom, co vyšel článek o převzetí vývoje Kerbal Space Program 2, který se přesunul do nového studia Intercept Games. Původní studio Star Theory kvůli tomu nedlouho poté zavřelo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama