Prestižní výrobce hodinek Tag Heuer představuje luxusní smartwatch s Mariem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prestižní výrobce hodinek Tag Heuer představuje luxusní smartwatch s Mariem

Prestižní výrobce hodinek Tag Heuer představuje luxusní smartwatch s Mariem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 7. 2021 15:01

Chtěli byste do své sbírky módních doplňků nějaký unikátní předmět spojený s hrami? Jednou z možností je novinka švýcarského výrobce hodinek Tag Heuer. Jedna z limitovaných verzí řady Connected Wear totiž nabídne motivy klasického hrdiny Maria. Kromě malých detailů na šasi hodinek jde především o systém, ve kterém vás bude skákavý instalatér provázet celý den.

Reklama

  • Tag Heuer nabízí limitovanou edici chytrých hodinek s Mariem
  • Během dne Mario předvádí různé kousky a zdraví vás
  • Hodinky stojí zhruba 47 tisíc českých korun

Odhalené možnosti jsou mírně obskurní, ale zajímavé. Po probuzení na vás Mario zamává čepicí a přivítá vás do nového dne. Při dosažení 25 % denního cíle kroků sní Rainbow Mushroom a zvětší se, při padesáti procentech pak vyjede z ikonické zelené trubky. 75 % znamená získání zlaté hvězdy pro nepřemožitelnost a s dosažením denního cíle samozřejmě Mario skočí na tradiční vlajku symbolizující konec úrovně.

Pokud vás zmíněné prvky zajímají, připravte si zhruba 47 tisíc českých korun. To je totiž doporučená cena v oficiálních distribucích (2150 amerických dolarů). Samozřejmostí jsou speciální ciferníky nebo roztomilý kožený obal s červeným “M”. Hodinky vedle toho logicky podporují i všechny prvky, které chytré hodinky řady nabízejí. 

Do budoucna se dle slov výrobce možná Mario podívá i do dalších hodinek se systémem Watch OS, zatím jde ale o exkluzivní nabídku. Co vy na to?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama