predstaveni-trojice-datadisku-pro-zoo-tycoon-2
Novinka Představení trojice datadisků pro Zoo Tycoon 2

Představení trojice datadisků pro Zoo Tycoon 2

sleepless.

sleepless.

8. 3. 2006 08:41
Reklama

Série budovatelsko-ekonomických strategií Zoo Tycoon už díky své popularitě přinesla společnosti Microsoft ohromné množství peněz a zcela určitě ještě přinese. Stejně jako se v minulosti dočkal série datadisků první Zoo Tycoon, tak se jí dočká i Zoo Tycoon 2. Ten první, Zoo Tycoon 2: Endangered Species, už je k dispozici od podzimu minulého roku a následovat jej budou přinejmenším další tři - Zoo Tycoon 2: African Adventure, Zoo Tycoon 2: Marine Mania a Zoo Tycoon 2: Dino Danger Pack. První dva jmenované přitom budou klasické datadisky, které se budou prodávat samostatně v obchodech a třetí datadisk, nebo spíše expansion, bude po svém vydání k dispozici pouze v digitální podobě.

Jako první bude majitelům Zoo Tycoon 2 k dispozici datadisk African Adventure, který se v obchodech objeví letos v červnu a nabídne hráčům 20 nových afrických zvířat včetně ohroženého etiopského vlka. K dispozici budou také zbrusu nové budovy, objekty, upomínkové předměty a dárky, informace o všech nových zvířatech a samozřejmě tématický pouštní balík. Datadisk též přinese možnost nasednou do vozu Jeep Liberty a vydat se v něm na safari projížďku skrze vlastní zoo.

Jako druhý se v obchodech v zatím neupřesněném termínu objeví datadisk Zoo Tycoon 2: Marine Mania a krátce po něm pak bude (ne zadarmo) majitelům hry k dispozici expansion Zoo Tycoon 2: Dino Danger Pack, který se však neobjeví v obchodech, ale bude možné jej získat jenom v digitální podobě. Oba dva produkty přitom hru obohatí o nové scénáře a témata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama