predstaveni-novinky-od-autoru-mashed
Novinka Představení novinky od autorů Mashed

Představení novinky od autorů Mashed

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 3. 2011 14:36
Reklama

Čtenáři časopisu Level jistě již slyšeli o šílenství, které vždy na redakčním gauči zavládne při spuštění závodů Mashed. Přes svou nespornou nadčasovost je ale tento skvěle hratelný kousek z roku 2004 už poněkud ohraný. O to více potěší dnešní oznámení závodů Wrecked – Revenge Revisite, které jsou duchovním nástupcem Mashed od stejného vývojářského týmu, tedy Supersonic Software.

Přestože některé servery hru vydávají za úplnou novinku, po prozkoumání blogu vývojářů je jasné, že studio pouze po dohodě s nově získaným distributorem (505 Games) přejmenovalo projekt Gas: Fuel for Fun, o němž jsme vás informovali již v červnu loňského roku. Jde o nástupce Mashed přesně v takové podobě, jakou bychom očekávali. Na okruzích ani tak nepůjde o váš řidičský um jako spíše o schopnost vhodně používat zbraně a bonusy ke zničení protivníků. Ani po vyřazení některého ze závodníků ale pro něj hra nekončí – škodolibě totiž můžete útočit na zbylé jezdce pomocí pěti různých leteckých útoků.

Těžištěm návykového herního konceptu je samozřejmě multiplayer, lze jej hrát lokálně i online a to ve čtyřech hráčích najednou. Své schopnosti můžete zlepšit v singleplayerovém Championship módu, kde vás čeká 24 různých misí rozdělených do čtyř disciplín. Tvůrci zatím příliš nemluví o technickém zpracování, pouze naznačili, že závodníci si budou moci svá auta upravovat tak, aby je konkurenti ihned poznali. Některé modely autíček už najdete na prvních dvou screenshotech. Novou hru od tvůrců Mashed a Micro Machines V4 si bohužel neužijí PCčkáři, Wrecked – Revenge Revisite totiž v druhém čtvrtletí tohoto roku vyjde pouze na sítě Xbox Live a PlayStation Network.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama