predstaveni-il-2-sturmovik-birds-of-prey
Novinka Představení IL-2: Sturmovik: Birds of Prey

Představení IL-2: Sturmovik: Birds of Prey

sleepless.

sleepless.

6. 6. 2008 13:47 6
Reklama

Série leteckých simulací IL-2 Sturmovik je pro mnohé synonymum hardcorových simulací, které mohou fungovat pouze na PC. Ruská společnost 1C to však vidí opačně a hodlá známou značku překlopit i na konzole a handheldy v podobě titulu IL-2: Sturmovik: Birds of Prey. Vývoj hry zajišťuje ruský tým Gaijin Entertainment a dá se předpokládat, že se na něm měrou vrchovatou určitě podílí i Oleg Maddox a tým jeho lidí z 1C:Maddox Games.

IL-2: Sturmovik: Birds of Prey vás usadí do kokpitu celé řady letounů z období 2. světové války, abyste vybojovali slavná letecká vítězství ve virtuálních napodobeninách slavných historických bitev o Stalingrad, Korsun, Sicíli, Berlín a samozřejmě i Velkou Británii. Díky systému flexibilního nastavení obtížnosti můžete všech 50 misí v hlavní kampani absolvovat stylem arkádových stříleček i reálných simulací, přestože se nedá očekávat taková míra realismu jako v původních IL-2: Sturmovik pro PC. Platit to bude zřejmě jen o letovém modelu, protože letouny svým vzhledem skutečným předlohám odpovídat budou.

Hra nabídne vedle singleplayerové kampaně i několik multiplayerových módů, které si můžete s pomocí celé řady nastavení upravit tak, aby vše vyhovovalo přáním a potřebám týmu spolu a protihráčů, které okolo sebe nashromáždíte. Stydět se snad IL-2: Sturmovik: Birds of Prey nebude muset ani za svůj vzhled a hlas. Hudebnu má na starosti Jeremy Soule a moderní engine zvládne detailně zpracované letouny i terén a celou řadu efektů, jak se můžete přesvědčit na obrázcích a videu. Hra vyjde v průběhu příštího roku na PS3, Xboxu 360, PSP a Nintendo DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama