Představení Elden Ring se údajně odložilo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představení Elden Ring se údajně odložilo

Představení Elden Ring se údajně odložilo

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 3. 2021 11:53

Po měsících náznaků a nepodložených spekulací k vyhlížené soulsovce Elden Ring došlo během minulého týdne k úniku záběrů z chystaného traileru. Zatímco fanoušci mají konečně jasnější představu o hře, Bandai Namco naopak příliš nadšené není.

Reklama

Společnost bohužel celou situaci oficiálně nekomentovala. Vyjádřil se ale novinář magazínu VentureBeat – Jeff Grubb. Podle něj vydavatel původně plánoval blíže představit Elden Ring už během března. Uniklé záběry však plány údajně pozměnily, takže se oficiální ukázka a další informace zpozdí.

Grubb je přesvědčen, že se Bandai Namco nyní snaží rozlousknout, jak k úniku došlo. Teprve poté se rozhodne o konkrétním termínu. Grubb poukázal na skutečnost, že se mnoho vydavatelů chystá na oznámení v červnu, tedy v období, které je spojeno s veletrhem E3. A právě tehdy se dle jeho slov Elden Ring ukáže nejpozději.

Z krátkých záběrů, které jsou pořízeny skrze mobilní telefon, se fanouškům podařilo sestavit ucelenou ukázku. Ta je zřejmě velmi blízko k podobě originálního traileru. Chybí samozřejmě také další informace o hře, které by oficiální představení pravděpodobně doplnily. Nezbývá než doufat, že autoři spolu s vydavatelem nebudou dlouho otálet.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama