Předplatitelé PS Plus se v srpnu dostanou k battle royalu Hunter's Arena: Legends
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Předplatitelé PS Plus se v srpnu dostanou k battle royalu Hunter's Arena: Legends

Předplatitelé PS Plus se v srpnu dostanou k battle royalu Hunter's Arena: Legends

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 7. 2021 11:55

Jednou z menších věcí, se kterými se pořadatelé State of Play ve čtvrteční večer vytasili, byla i první PS4 hra srpnového PlayStation Plus. Hráči, kteří si službu předplácí, tak už nyní vědí, že počátkem příštího měsíce obdrží vedle dalších dvou her přístup k fantasy battle royalu Hunter's Arena: Legends.

Reklama

  • Srpnové PlayStation Plus nabídne Hunter's Arena: Legends
  • Battle Royale v nabídce zůstane od 3. srpna do 6. září

Základní premisa, jež titul odděluje od početné konkurence, tkví převážně v zaměření na komba a řetězení útoků. Hlavní zásadou bitev 30 hráčů se tak stává boj na blízko, a to jednak za využití sečných a tupých zbraní, tak i magie. Oproti tradičnímu sólo hraní nabízí titul také režim pro využití trojic, jež umožňuje spojení sil s přáteli.

Hunter's Arena: Legends se na PS4 a PS5 poprvé objeví s nástupem do PS Plus. Na Steamu ji bylo skrze předběžný přístup možné zkoušet už od loňského července; a nutno podotknout, že na popularitě jí to zrovna nepřidalo. Celkové hodnocení se zde aktuálně pohybuje pouze na 63 %, a je tak řazeno do nepopulární kategorie „smíšené“.

Kromě informací o chystané nabídce není též od věci připomenout, že až do 2. srpna lze v nabídce PS Plus nalézt A Plague Tale: Innocence (PS5), Call of Duty: Black Ops 4 (PS4) a WWE 2K Battlegrounds (PS4)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama